Welkom bij VoiceMill

VoiceMill is een pop- en musicalkoor uit het Brabantse dorp Mill.

Er wordt serieus geoefend en we studeren met regelmaat nieuwe nummers in. De pauzes tijdens de repetities en de ‘derde helft’ zijn kenmerkend voor ons koor.  

Ons koor is opgericht in januari 2005 en bestaat momenteel uit 30 enthousiaste leden en wordt begeleid door dirigente José Lemmers.
In 2015 hebben we ons 10-jarig jubileum grootst gevierd. Helaas kon ons 15-jarig jubileumconcert ‘Listen to the Music’ in 2020 niet doorgaan vanwege Corona, maar voor zondag 26 januari 2025 staat ons 20-jarig jubileumconcert al gepland in Myllesweerd.

VoiceMill repeteert op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het Sociaal Cultureel Centrum Myllesweerd te Mill, met uitzondering van de schoolvakanties.

De contributie bedraagt € 85,00 per half jaar.

Ons repertoire bestaat uit popsongs van onder andere Justin Timberlake, The Turtles, Di-rect, Avicii en musicalnummers uit o.a. De Lion King. 
We zingen in meerdere stemgroepen zowel à capella, als met muzikale begeleiding van een piano.
Meerdere keren per jaar geven we een optreden.

VoiceMill heeft een actief bestuur dat bestaat uit vijf leden en we hebben verschillende commissies, die het koor adviseren bij optredens.

Hou je van zingen, dan ben je welkom bij ons. Zeker mannen zijn meer dan welkom om de lage stemmen te komen versterken. Loop gerust eens op een donderdagavond binnen in Myllesweerd, om naar onze repetitie te luisteren en van de ontspannen sfeer te proeven!

Je mag geheel vrijblijvend twee keer mee repeteren.