Verslagje van één van de drie groepjes van ons kooruitje 2024

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Overige

Wat zullen we eten?
VoiceMill leden kun je alles vragen. Kom zaterdag 29 juni om 13.00 uur met je versierde fiets naar de Wissel. Het lijkt wel een oproep voor koningsdag.

Als iedereen er is wil Geertje 3 groepjes maar Suzanne maakt er 6 die daarna samengevoegd worden tot 3. De organisatie van dit uitje is goed voorbereid en lost probleempjes soepel op.
De opdrachten voor onderweg worden uitgereikt en we gaan de 11e Kunstroute fietsen. Mooie kunst en lekker weer. Gezellig fietsen en kletsen en we moeten niet vergeten de opdrachten te maken.
Geertje belt dat we de tijd gaan overschrijden. Het avondprogramma komt in het gedrang. We maken de route niet helemaal af. Gelukkig heeft iedereen wel de opdrachten kunnen maken. 
We gaan rechtstreeks of eerst nog even via thuis naar Katwijk. Inge heeft haar geweldige accommodatie weer beschikbaar gesteld. 
Er is drank en er zijn hapjes en de band van Ferdinand is buiten aan het opbouwen. Het gaat misschien regenen maar er komt geen mist. De Misty Riverband verhuist naar de woonkamer met mooi uitzicht op de rivier.

De jury heeft intussen de uitslagen van de opdrachten van de fietsroute beoordeeld.
 Poe, poe. We hebben natuurlijk allemaal gewonnen.

Voordat we lekker gaan dansen en zingen op de muziek van o.a. CCR en de Stones is het tijd voor het uitgebreide buffet. Wat eten we vandaag? Dat is voor veel mensen de dagelijkse vraag. Onlangs kregen de leden van VoiceMill zo’n vraag. Wat gaan we eten in Katwijk? Nou dat mag je mooi zelf maken, kies maar uit de lijst.

Het was een super feestje, bedankt allemaal.