Kunnen we jou verleiden?

Sinds twee weken is pop-en musicalkoor VoiceMill weer begonnen met haar repetities: YEAHHH! Op een onderbreking van een aantal weken na, heeft het fysiek met elkaar zingen anderhalf jaar stil gelegen. Uiteraard ten gevolge van corona.

En wat hebben we het gemist…. We hebben geprobeerd contact te houden met elkaar, onder andere  door online met elkaar te zingen. Alhoewel de vertraging ‘op de lijn’ soms tot hilarische situaties leidde, haalt het online zingen het bij lange na niet bij het elkaar fysiek treffen. Want het plezier van zingen met elkaar en de mensen uit je eigen en andere stemgroepen horen is super fijn en geeft energie.

En daar wringt het een beetje, hebben we de afgelopen weken gemerkt… Want de stemverdeling is inmiddels erg scheef te noemen. We hebben in verhouding te weinig sopranen en ook de lage stemmen en de mannen zijn echt ondervertegenwoordigd. Zo jammer. Want juist het zingen in verschillende stemmen geeft zo’n meerwaarde aan ons koor, maakt het interessant om de partijen in te studeren en om naar de liedjes te luisteren.

Daarom doen we graag een oproep: ben jij te verleiden om een keer te komen luisteren of mee te zingen?

Iedereen is uiteraard welkom maar je begrijpt: vooral sopranen en lage stemmen zijn zéér gewild…

Denk er niet langer over na, maar kom eens langs op donderdagavond tussen 20.00-22.00u in Myllesweerd of stuur even een berichtje naar secretariaat@voicemill.nl. En ervaar zelf hoe leuk het zingen, maar ook het kletsen en borrelen in de pauze of na afloop is. Bij VoiceMill moet je zijn!

Misschien tot binnenkort? Warme groet van alle koorleden.