Nieuws

Diverse optredens

 

Optreden bij de molen van "t Molenhuys" in Rijkevoort  

Dinsdagavond 25 juni 2019 hebben wij een optreden op het terras bij de molen van 't Molenhuys in Rijkevoort. We zijn uitgenodigd door het koor C’est la vie uit Rijkevoort.

Ook kunt u ook nog luisteren naar het smartlappenkoor Vur Sles uit Rijkevoort.

Aanvang 20.00 uur

 

Concert bij de Jachthoorn in Sint Hubert 

Op zondag 30 juni 2019 is er een concert bij het gemeenschapshuis "De Jachthoorn" in Sint Hubert. Bij goed weer is dit buiten en we zijn uitgenodigd door het gezelligheidskoor "Vals Plat uit Sint Hubert.

Aanvang 14.00 uur

 

Optreden tijdens Duomarathon in Mill

 Zondag 22 september 2019 treden wij op tijdens het Raamvallei Duomarathon bij een nog nader in te vullen pauzeplek in Mill.

 

 

Kerstoptredens

Vanaf oktober staan onze repetities in het teken van Kerst. We stoffen de ons bekende nummers af en leren nieuwe. Natuurlijk doen we dat met veel plezier, maar nog leuker is het om dat repertoire aan publiek ten gehore te brengen, begeleid door onze muzikanten Inge en Henk.

En dat deden we dan ook….

Dinsdag  11 december waren we uitgenodigd in verzorgingsinstelling Castella in Cuijk.  Behalve voor de meerstemmige nummers  was er ook  plaats voor bekende Nederlandstalige kerstliedjes, waar de bewoners enthousiast aan meededen. We kregen veel positieve reacties en ondanks de matige akoestiek en de warmte, gingen we tevreden huiswaarts.

Vrijdag 14 december mochten we ons presenteren op de Kerstmarkt op onze thuisbasis Myllesweerd. Opgesteld op de grote trap in de entree met de muzikanten en dirigent José aan de overkant op de vide kwam dit optreden goed tot zijn recht. Getuige het applaus en de opmerkingen van de toeschouwers was het een geslaagde avond, in ieder geval wat onze bijdrage betreft…

Voor de meesten van ons koor zat het erop wat zingen betreft, maar niet voor allemaal…. De Lokale Omroep Mill bestaat 30 jaar en dat werd gevierd met een feestavond in Myllesweerd. Bigband Expats verzorgde de muziek en begeleidde plaatselijke zangtalent bij hun optreden. Ons bestuur was er daar één van. Zij verrasten met Dancing Queen, meerstemmig gezongen in prachtige Abba-outfits. Aangemoedigd door het publiek, waaronder velen van ons koor, zetten zij hun beste beentje voor.

Ook José, onze dirigent, maakte indruk met haar vertolking Feeling Good van Michael Bublé. Prachtig!

Ons muzikaal jaar is weer voorbij, met hoogte- en ook dieptepunten in persoonlijke levens. We hebben met elkaar gezongen, veel gelachen en soms ook gehuild…

Vol goede moed en zanglust gaan we beginnen aan een nieuw jaar met hopelijk veel positieve gebeurtenissen.

Heel veel geluk en gezondheid in 2019…..

Optreden tijdens Duo-Marathon in Mill op 23 september 2018

Het heeft weinig geregend deze zomer/herfst, maar op 23 september kwam het water met bakken uit de hemel. Ondanks deze regen was het toch een hele drukte bij De Heimolen in Sint Hubert. Deze dag stond in Mill in het teken van de Duo-Marathon en ook VoiceMill was weer van de partij. Deze keer kwam onze muzikale ondersteuning voor de deelnemers al vroeg in het parcours. Vanaf 10.45 uur zongen wij daar de lopers en fietsers toe. Ook de supporters hebben genoten van ons optreden, dat bleek wel uit het regelmatig meezingen en deinen op de muziek.

’s Morgensvroeg waren er al tenten geplaatst zodat deelnemers voorzien konden worden van een hapje en een drankje. Ook voor VoiceMill waren de tenten van zolder gehaald zodat we iedereen al zingend een hart onder de riem konden steken. Ons koorlid Riet zorgde voor een lekker bakkie koffie.  Dit optreden werd een succes mede door de hulp van drie muzikanten uit Alverna. Met drum, gitaar en bas hadden zij in korte tijd enkele nummers bestudeerd en konden ze het koor instrumentaal begeleiden. Nogmaals hartelijk dank hiervoor namens de leden van VoiceMill.

Na ruim een uur gezongen te hebben en opgewarmd door een lekker kopje koffie of thee zat het er voor ons op. De sportieve deelnemers hadden nog een tocht van ongeveer 30 km. voor de boeg; wij konden ons tentje weer inpakken.

Het zat er op en nu weer druk aan het repeteren voor ons volgende optreden. Dat zal in kerstsfeer zijn op 14 december a.s.  U bent dan ook weer van harte welkom om naar ons te luisteren.

Festival bij Lamperse Hei Wanroy

Festival bij Lamperse Hei Wanroy

Boertel de Lamperse Hei  bestond op 31 mei 2018 tien jaar én dat was een goede reden voor een feestje!
Zondag 3 juni werd er dan ook een heus “Goei leven” festival georganiseerd.

WANTED!!!! Mannen voor VoiceMill

WANTED!!!! Mannen voor VoiceMill

Het afgelopen jaar hebben vooral dames zich aangemeld als koorlid en daar zijn we natuurlijk erg blij mee.

Maar waar blijven die mannen?

Subcategorieën